Τι άλλο θα ακούσουμε; 2 Ρομά έκαναν μήνυση στον Βελόπουλο και η αρμόδια επιτροπή της βουλής "έτρεξε" να εγκρίνει την άρση ασυλίας του. Είχε προτείνει να έχουν άδεια οπλοκατοχής οι Έλληνες για να προστατεύονται και από τους Ρομά που σπέρνουν τον φόβο και εισβάλουν στα σπίτια μας... και αυτοί θίχτηκαν!

 




edolio5 team

Έχει χαθεί κάθε λογική! Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου ζητά με ομόφωνη γνωμοδότησή της η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας μετά από μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά σχετικά με δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία είχε ισχυριστεί ότι θα πρέπει να επιτραπεί η οπλοκατοχή, ώστε τα θύματα ληστειών να μπορούν να αμύνονται, με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Μεσσήνη με εμπλοκή Ρομά.

ζήτησε την άρση της ασυλίας του. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του