Νέα επίσημα στοιχεία: Το 55% των θανάτων στην 2η ΥΠΕ ήταν εμβολιασμένοι! (φώτο)

Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν κανονικά από Covid-19 και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τον τελευταίο καιρό πεθαίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους ανεμβολίαστους.




Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνονται και από τα στοιχεία της 2ης ΥΠΕ (Πειραιώς-Αιγαίου), καθώς στις 30 Νοεμβρίου το 55% των νεκρών ήταν εμβολιασμένοι (11 στους 20).

Παράλληλα παρατηρούμε ότι στις ΜΕΘ το 67,44% είναι ανεμβολίαστοι, ποσοστό μικρότερο από αυτό που λένε τα ΜΜΕ.

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν συνάδουν καθόλου με το επίσημο κυβερνητικό εμβολιαστικό αφήγημα που θέλει τους εμβολιασμένους όταν νοσούν να το περνάνε σαν μια απλή γρίπη και μάλιστα επέβαλλε πλέον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να «σώσει» τους ηλικιωμένους, την ώρα που αρνείται να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του