Όλοι ήξεραν για τον "Λιγνάδη" του ΣτΕ αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει... το μοιραίο λάθος! Όλοι γνωρίζουν για τον ανακριτή και το διαμέρισμα στο Κολωνάκι! Όλοι γνωρίζουν ποιοι τα "πιάνουν"! Όλοι γνωρίζουν για την ανακρίτρια που μήνυσε αστυνομικό για τον βιασμό της! Όλοι γνωρίζουν για την πρόεδρο εφετών που "ψαρεύει" από πλατείες! Όλη η δικαιοσύνη ελπίζει να μην κάνουν και αυτοί... το μοιραίο λάθος.







Του Άρη Σπίνου

Όποιος διαβάζει συστηματικά το edolio5 γνωρίζει πριν από όλους πως ο χώρος της δικαιοσύνης , αφού αποτελείται από ανθρώπους, έχει και μπόλικες αδυναμίες που τις κουβαλούν μαζί τους.Τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για όσους κινούνται στους διαδρόμους των δικαστηρίων είναι γνώριμα τα πρόσωπα που έχουν αναφερθεί σε αυτά... μόνο από την μυρωδιά. Ο "Λιγνάδης" του ΣτΕ κατέστρεψε την υστεροφημία του αφού δεν άκουγε τις συμβουλές που του έδιναν οι φίλοι του για να είναι πιο προσεκτικός. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με έναν φιμησμένο ανακριτή που χειρίζεται κορυφαίες υποθέσεις και ο οποίος δεν είναι καθόλου προσεκτικός με τις παρέες που πηγαίνει σε διαμέρισμα που έχει ενοικιάσει στο Κολωνάκι. Σε λίγες μέρες ξεκινάει μια δίκη με δικαστές στο εδώλιο επειδή τα έπιασαν. Σε λίγες μέρες ξεκινάει και η δίκη της ανακρίτριας που βιάστηκε από έναν αστυνομικό. Όλοι γνωρίζουν δεκάδες ακόμα περιπτώσεις. Όλοι ελπίζουν... να μην κάνουν το μοιραίο λάθος και κρεμαστούν στα μανταλάκια. Μέχρι τότε όμως θα είναι εκβιαζόμενοι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του