Άφησαν τριπλά εμβολιασμένο να πεθάνει εκτός ΜΕΘ: Τα ντοκουμέντα που «ξεγυμνώνουν» την απάτη τους! (βίντεο)

Τριπλά εμβολιασμένος περίμενε 8 ώρες σε φορείο

«Πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι;»: Αυτό είχε ρωτήσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος είχε παρουσιάσει τα στοιχεία της ΕΟΔΥ για τους θανάτους σε εμβολιασμένους.



Και η απάντηση είναι... εκτός ΜΕΘ! Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αφήνει τους εμβολιασμένους εκτός ΜΕΘ, ώστε να μπορεί να «μαγειρεύει» πιο εύκολα τα νούμερα. Είτε αυτά τα νούμερα αφορούν παραπάνω θανάτους (και άρα ανάγκη για περισσότερα εμβόλια και μέτρα), είτε αυτά τα νούμερα αφορούν τις νοσηλείες ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων, καθώς με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θα μπορεί να υποστηρίζει ότι στις ΜΕΘ υπάρχουν περισσότεροι εμβολιασμένοι.

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι ΜΕΘ κρατιούνται «καβάτζα» για VIPs ένας 62χρονος, τριπλά εμβολιασμένος, πέθανε με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ. Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του ο 62χρονος περίμενε οκτώ ώρες στο φορείο μέχρι να οδηγηθεί σε κλίνη και τελικά πέθανε εκτός ΜΕΘ.

«Ο ξάδελφός μου φιλοξενούταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση. Στις 23/11 μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο λόγω Covid. Είχαν προσβληθεί 25 άτομα, υπερήλικες. Από τους 12 οι 3 εισήχθησαν στο τμήμα Covid και μετά οι 5 στη ΜΕΘ» αναφέρει ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς.

«Η κατάστασή του ήταν οικτρή. Είχε 15 αιματοκρίτη και στη μέση και γλουτούς κατακλίσεις 4ου βαθμού. Με ειδοποίησε ο γιατρός και μου είπε ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική, μας έφεραν έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Μέσα σε πέντε μέρες πέθανε. Έκανα μηνυτήρια αναφορά».

O ίδιος αναφέρει: «Το δικό μου συμπέρασμα: Δεν είναι η αδιαφορία των γιατρών, είναι η απειρία».


Να θυμίσουμε εδώ ότι η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή εργασίας 7.000 έμπειρους υγειονομικούς επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί.

Παράλληλα και τα στοιχεία που παραθέσαμε χθες από την 2η ΥΠΕ δημιουργούν πολλά ερωτήματα.

Aρχικά, όπως ήδη τονίσαμε στο pronews.gr, πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι απ' ότι ανεμβολίαστοι, εκτός όμως απ' αυτό παρατηρούμε ότι πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι απ' ότι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ! 

  • Στις 8/12/2021 πέθαναν 15 εμβολιασμένοι, ενώ σε ΜΕΘ ήταν 11.
  • Στις 7/12/2021 πέθαναν 15 εμβολιασμένοι, ενώ σε ΜΕΘ ήταν 12.
  • Στις 6/12/2021 πέθαναν 16 εμβολιασμένοι, ενώ σε ΜΕΘ ήταν 12.
  • Στις 3/12/2021 πέθαναν 15 εμβολιασμένοι, ενώ σε ΜΕΘ ήταν 13.

Αρά εδώ για μια ακόμη φορά υπάρχει το ερώτημα. Πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι; 


Να θυμίσουμε ότι ο ΕΟΔΥ δεν ανακοινώνει ποσοστό θανάτων σε εμβολιασμένους, μόνο το ποσοστό των ατόμων που βρίσκονται στις ΜΕΘ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του