Με κορωνοϊό οι πλήρως εμβολιασμένοι μαθητές και καθηγητές μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας σε συναυλία



Έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, 17 μαθητές και 4 καθηγητές του Μουσικού Σχολείου της Κρήτης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από συναυλία που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας.



Όλοι οι καθηγητές και κάποιοι απο τους μαθητές που νόσησαν με κορωνοϊό, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε πως: «είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ανυπομονούν να τελειώσει η καραντίνα και να επιστρέψουν στο σχολείο για να συνεχίσουν κανονικά στα μαθήματά τους».

Σημειώνεται, επίσης, πως το σχολείο λειτουργεί κανονικά διότι, όπως είπε και ο διευθυντής: «για δύο ημέρες(Δευτέρα και Τρίτη) έγιναν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης με εντολή του Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Μανώλη Λουμπούνη. Τα παιδιά που νοσούν δεν είναι όλα από ένα τμήμα, αλλά διάσπαρτα σε όλες τις τάξεις. Συνεπώς, από την Τετάρτη και έπειτα κανένα τμήμα του σχολείου δεν είναι κλειστό και το σχολείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του».

Το σχολείο παρέμεινε κλειστό, βέβαια, στις αρχές της εβδομάδας ώστε να γίνει απολύμανση και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εκδήλωση ήταν άψογα σχεδιασμένη, όλα κύλισαν κατ’ ευχήν, τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που έζησαν αυτή την αξέχαστη μοναδική εμπειρία και σε λίγο καιρό όλα θα είναι μια μακρινή περιπέτεια που θα ανήκει στο παρελθόν και μόνο», δηλώνει ο Διευθυντής του σχολείου και τόνισε από τη μεριά του, ότι μέχρι το περασμένο σαββατοκύριακο το σχολείο ήταν απολύτως covid free.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του