«Ευχάριστα» νέα για τους εμβολιασμένους: Θα εμφυτεύουν το πιστοποιητικό στο χέρι τους


Μαζί με τα εμβόλια έρχεται η εμφύτευση microchip
Ευχάριστα τα... νέα για τους εμβολιασμένους. Εκτός από τις πολλαπλές δόσεις, που έρχονται, τώρα δεν είναι ανάγκη να έχουν το κινητό τηλέφωνο μαζί τους, αφού μια σουηδική εταιρεία εμφυτεύει το τσιπάκι υποδόρια και έτσι μπορούν να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους περνώντας το χέρι τους πάνω από τον σαρωτή.


Βέβαια δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία καθώς αυτή υπάρχει ήδη, αλλά τώρα στην εποχή των πιστοποιητικών η εταιρεία η οποία ονομάζεται Epicenter ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει ένα τσιπ όπου οι σχετικές πληροφορίες εμβολιασμού μπορούν να παρουσιαστούν και αυτό να εμφυτευτεί στο χέρι.

Όπως αναφέρει ακόμη το σχέδιο είναι σε δοκιμαστικό επίπεδο και η διαδικασία είναι αναστρέψιμη, δηλαδή το τσιπ μπορεί να αφαιρεθεί στη συνέχεια.





Beep boop beep: Your vaccination record has been verified 🤖 pic.twitter.com/dpAkSCudxf

— South China Morning Post (@SCMPNews) December 17, 2021

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του