ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ! ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ – ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ”






Η απόφαση του δικαστηρίου είναι καταδικαστική, παρά την εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και ΚαλαβρύτωνΤο δικαστηριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με 3ετή αναστολή ενώ αναγνώρισε ως ελαφρυντικό τον πρότερο έντιμο βιο

Από το ακροατήριο ακούστηκαν αντιδράσεις, όπως «αίσχος» και «πουλημένοι» ενώ οι δικηγόροι του Μητροπολίτη ανέφεραν πως θα φτάσουν μέχρι τον Αρειο Πάγο για να ακυρωθεί αυτή η ποινή.
Ένοχος κρίθηκε απο το δικαστήριο ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και για τις δυο κατηγορίες που τον βάρυναν, παρά την εισαγγελική πρόταση να αθωωθεί.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δημόσιας υποκίνησης σε ρατσιστική βία ή μίσος και της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος για το εμπρηστικό και ακραία ομοφοβικό κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τον Δεκέμβριο του 2015 με τον εύγλωττο τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του