Κ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Πάνος Καμμένος: «Σήμερα μιλάω για τελευταία φορά ως… Αλέξη δεν το περίμενα αυτό από εσένα» . Έξι «Εφιάλτες» χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεπουλήσει τη Μακεδονί





Υπάρχει σχέδιο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ.
«Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι».
Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε ως ΑΝΕΛ. Δεν στήσαμε το θέμα του Σκοπιανού. Έντιμα και καθαρά το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή.
Θυμάμαι αυτά που είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στις 3 Ιουνίου 2006: «Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί η Μακεδονία κρατάει ψηλά τα λάβαρα».
Δεν έχουμε σήμερα να συζητήσουμε ένα θέμα διεθνές ή εσωτερικό αλλά την ικανοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.
Πριν από λίγο άλλωστε συναντήθηκε ο κ. Σόρος με τον κ. Ζάεφ. Το ποιοι δουλεύουν για τον Σόρος θα το δούμε πολύ σύντομα.

«Όσοι θα ψηφίσετε αυτή τη Σύμβαση, μετατρέπεται τους Μακεδόνες σε μειονότητα των Σλάβων, διαχωρίζετε τους Έλληνες σε βόρειους και νότιους. Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ σας εκθέτουν κάθε μέρα, παραβιάζοντας καθημερινά την Συμφωνία. Κι εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι τον κατήφορό σας, παραχωρώντας την Μακεδονία στους Σλάβους. Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής, από τους κύριους εμπνευστές της Συμφωνίας και της διάλυσης των μικρών κομμάτων, να παραλληρεί προσβάλλοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό. Κύριε Βούτση πολιτισμό δεν παράγει το χωράφι, τα εδάφη που λέτε. Πολιτισμό παράγουν οι άνθρωποι. Μήπως δεν ζείτε στην Ελλάδα;»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του