ΧΥΜΗΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ! «ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΕ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – 1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)







Ένταση και επεισόδια στην Πτολεμαΐδα. Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη. Ένας τραυματίας από χτύπημα στο κεφάλι.


Ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία, σήμερα Τετάρτη, της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Δείτε τα βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του