ΕΝΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ-ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ Η ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗ ΒΙΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ





Η σκηνή εκείνο το καλοκαίρι του 2003 είναι από αυτές που δεν ξεχνιούνται εύκολα και διαδραματίστηκε σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Τήνου -και πιθανότατα των Κυκλάδων- που μέχρι την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου το ήξεραν όλοι ως τη βίλα του αείμνηστου Σεραφείμ Φυντανίδη.

Η παρέα των καλεσμένων του διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας» και της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη δεν χόρταινε τη θέα στο Αιγαίο και την ονειρική βραδιά στους εξωτερικούς χώρους της βίλας.

Η φωτισμένη πισίνα και οι κατακόκκινες βουκαμβίλιες που είχαν φυτευτεί στον χώρο του μικρού θερινού κινηματογράφου δημιουργούσαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η συντροφιά μαζεύτηκε στον χώρο του σινεμά για να παρακολουθήσει μια ταινία κάτω από τα άστρα, με το φεγγάρι να λούζει τη θάλασσα.

Λίγες ημέρες αργότερα ένας από τους καλεσμένους του ζεύγους μίλαγε με φίλους για το «ωραιότερο σπίτι στην Τήνο με τη συγκλονιστική θέα» που δέσποζε πάνω από την παραλία Καλύβια.

Στην πραγματικότητα οι τίτλοι ιδιοκτησίας της ανήκαν στη σύζυγο του μακροβιότερου διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», η οποία τους έχασε λόγω χρεών προς το Δημόσιο, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 4.616.555 ευρώ. Το εντυπωσιακό ακίνητο βγήκε στο σφυρί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με τιμή εκκίνησης τα 1.400.000 ευρώ, το μεσημέρι της 12ης Φεβρουαρίου από τη συμβολαιογράφο Ευσταθία Μπόλτση, η οποία ανέλαβε τη διαδικασία. Τελικά μετά από κάποια χτυπήματα πλειοδότρια αναδείχτηκε η Κλέλιας Εστέιτ Κτηματική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με το ποσό του 1.860.000 ευρώ, η οποία ανήκει στην αποκαλούμενη «βασίλισσα των τάνκερ» Κλέλια Χατζηιωάννου.

Η κόρη του Λουκά Χατζηιωάννου και αδερφή του Πόλυ και του Στέλιου είναι πλέον η νέα ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού με ιστορία, από το οποίο πέρασαν πολλοί επώνυμοι επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πολιτικοί που συνδέονταν φιλικά με τους πρώην ιδιοκτήτες του.

Μόνο που η ιδιοκτήτρια της βίλας Φυντανίδη, η Βιργίνια (σύζυγος του Φυντανίδη)τυχαίνει να είναι η νονά της κόρης της Κλέλιας Χατζηωάννου!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του