Τουρκικό μαχητικό «βομβάρδισε» την βάση του ΠΝ στην Λέρο!

Τουρκικό μαχητικό «βομβάρδισε» την βάση του ΠΝ στην Λέρο!Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε πριν από λίγο η Άγκυρα καθώς τουρκικό μαχητικό πέταξε σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τη ναυτική βάση της Λέρου προχωρώντας σε «εικονικό βομβαρδισμό»!

Τέτοια πρόκληση συμβαίνει πρώτη φορά και είναι σαφές πλέον πως οι Τούρκοι επιδιώκουν μια «θερμή» αναμέτρηση, μια ελληνοτουρκική κρίση, καθώς από αυτήν θεωρούν ότι θα κερδίσουν κάτι στις «αναγκαστικές» διαπραγματεύσεις που θα λάβουν χώρα αργότερα.

Οι τουρκικές υπερπτήσεις συνήθως γίνονται πάντα σε μεγάλα ύψη και κυρίως πάνω από ακατοίκητα νησιά μετά ξεκίνησαν τα κατοικημένα νησιά και τώρα πέταξαν πάνω από την ναυτική βάση της Λέρου προχωρώντας σε ασκήσεις βομβαρδισμού στρατιωτικών και διοικητικών κέντρων.

H σημερινή τουρκική επιθετική ενέργεια είναι ένα «βήμα» πριν τον κανονικό... πόλεμο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η ναυτική βάση της Λέρου είχε έρθει στο προσκήνιο λόγω απώλειας πολεμικού υλικού που ανήκει στο ΠΝ.

Στο υλικό περιλαμβάνονταν δύο αντιαρματικά, "αμυντικού τύπου" χειροβομβίδες, νάρκες κατά προσωπικού, αλλά και μια σειρά άλλων εκρηκτικών υλικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του