ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ -«ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ CAS»






Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα, η οποία και δεν δέχεται καμία τιμωρία και θα απευθυνθεί ακόμη και στο CAS αν χρειαστεί.

Η Βουλή πέρασε την νέα νομοθεσία με την οποία ο υποβιβασμός καταργείται ως ποινή για ζητήματα όπως αυτό της πολυϊδιοκτησίας, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλησε να διατηρήσει τις αποστάσεις του, καθώς αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή με την Ξάνθη και άρα με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετά την πρόταση της ΕΕΑ για τις “βαριές” ποινές σε “Ακρίτες” και “Δικέφαλο του Βορρά”, που έφερε αντιδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα, η κυβέρνηση ψήφισε την αλλαγή των σχετικών τιμωριών σε αφαίρεση βαθμών, αλλά το γεγονός αφήνει παγερά αδιάφορη την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
“Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του