Εγκαινιάστηκε το πρότυπο χειρουργικό ιατρείο στην Θήβα.



Κ. Δασούλας: Είμαστε εδώ, επιδιώκοντας να καλύψουμε ένα κενό χρόνων στην τοπική κοινωνία.

Η Γενική Χειρουργική είναι η ειδικότητα πού διαγιγνώσκει και αντιμετωπίζει όλες τις Χειρουργικές παθήσεις, δηλαδή ασθένειες που χρειάζονται Χειρουργική επέμβαση.
Στην Θήβα δημιουργήθηκε ένας πρότυπος χώρος, όπου καθένας μπορεί να επισκεφθεί, να πάρει μια γνώμη, να δείξει τις εξετάσεις του πάνω σε χειρουργικά προβλήματα, αλλά και να αντιμετωπίσει μικρές χειρουργικές επεμβάσεις όπως ελιές δέρματος, αφαίρεση κύστεων, λιπώματα, οτιδήποτε βρίσκεται στο δέρμα και στο πρόσωπο και μπορεί να αφαιρεθεί με πλαστική ραφή, ονυχεκτομές, αλλαγές σε τραύματα, συρραφή και αφαίρεση ραμμάτων κ.α. Το πρότυπο αυτό ιατρείο βρίσκεται στην οδό Πελοπίδου 37 & Αντιγόνης κι εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, παρουσία πλήθους κόσμου και των αρχών της περιοχής.
Ο Κωνσταντίνος Μ. Δασούλας, Γενικός Χειρουργός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινίασε το Χειρουργικό αυτό Ιατρείο. Είναι μόνιμος κάτοικος Θήβας τα τελευταία 2,5 χρόνια υπηρετώντας για ένα έτος και στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών και η παρουσία του στο Ιατρείο θα είναι καθημερινή.
Στο Ιατρείο εξετάζονται και μπορούν να αντιμετωπισθούν: Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Χειρουργική Χοληφόρων, Κήλες κοιλιακού τοιχώματος, Χειρουργική Ογκολογία, Χειρουργική Πεπτικού, Αιμορροϊδοπάθειες, Ραγάδες δακτυλίου, Κιρσοί κάτω άκρων, Χειρουργική Μαστού, Θυρεοειδούς – Παραθυρεοειδών Αδένων με τις μεγαλύτερες επεμβάσεις να προγραμματίζονται στην Αθήνα στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ και στο ΙΑΣΩ GENERAL.
«Είμαστε εδώ, επιδιώκοντας να καλύψουμε ένα κενό χρόνων στην τοπική κοινωνία της Θήβας» επεσήμανε ο Dr. Δασούλας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του πρότυπου ιατρείου του!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του