ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Πόσο ανοίγει η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ...




Σε ποσοστά πιθανής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας κινείται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης της Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%, 
ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2% και ακολουθούν:
Χρυσή Αυγή 8,3%, 
Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%, 
ΚΚΕ 8%, 
Ένωση Κεντρώων 3,8%, 
το Ποταμι 2,7%, 
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%, 
η Πλεύση Ελευθερίας 2%,
 η Λαϊκή Ενότητα 1,6% και 
άλλο κόμμα 3,6%.



Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατατάσσεται πρώτος με 27% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 14%, ενώ 45% συγκεντρώνει ο «κανένας».


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ίδια μέτρηση έχουν και οι απαντήσεις των ερωτηθέντων για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς, σύμφωνα με τις οποίες η πλειοψηφία των πολιτών την κρίνει αρνητικά.


Πηγή: Παραπολιτικά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του