ΘΡΙΛΕΡ: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ; ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ







Περιπατητές εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου τη σορό ενός άντρα σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι. Το σοκαριστικό εύρημα ήταν κοντά σε δασικό δρόμο στην περιοχή της Καισαριανής.

Αμέσως ενημέρωσαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που με την σειρά του έστειλε σήμα στην τοπική Αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται ήδη ιατροδικαστής και ομάδα αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η κατάσταση της σoρού δεν επιτρέπει σε πρώτη φάση την «ανάγνωση» της ταυτότητας της.

Ο νεκρός είναι ο αγνοούμενος αστυνομικός; Προς το παρόν, αυτό δεν είναι βέβαιο και είναι παρακινδυνευμένο να ειπωθεί.

Φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού και αυτό γιατί ο Δημοτάκης όταν εξαφανίστηκε είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι συγγενείς αναμένεται να κληθούν για να αναγνωρίσουν τα ρούχα του αλλά πέρα από αυτό θα χρειαστεί και DNA για διασταύρωση των στοιχείων του.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην περιοχή Κυρά Ελένη στον Υμηττό το μεσημέρι της Κυριακής.

Το εντόπισε περιπατητής δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.

Δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι.

Αστυνομικοί της ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή ενώ με τη μέθοδο DNA αναμένεται να ταυτοποιηθεί ή όχι αν πρόκειται πράγματι για τον εξαφανισμένο αστυφύλακα.

Το χρονικό της εξαφάνισης του Αντώνη Δημοτάκη

Τα ίχνη του Αντώνη είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου έμενε μόνος του.

Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ και την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι.



συνήθιζε να τρέχει στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού, σε Καισαριανή και Βύρωνα.

Παρά τις οργανωμένες έρευνες πυροσβεστών, εθελοντών και συγγενών δεν είχε εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του