«ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» – ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ… ; ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ (ΦΩΤΟ)







Κύμα φημολογίας «έπληξε» το διαδίκτυο αναφορικά με αιφνίδιο του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν σήμερα Δευτέρα από καρδιακή προσβολή στο παλάτι του στην Άγκυρα.

Την είδηση κυκλοφόρησαν οι αραβικές ιστοσελίδες alraeesnews, sinaa και palsawa επικαλούμενες πληροφορίες από την Άγκυρα.


Σύμφωνα με αυτές ο 65χρονος Τούρκος πρόεδρος πέθανε ύστερα από αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο, χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να τον σώσουν.


Επίσημη ανακοίνωση διάψευσης δεν υπάρχει αλλά τουρκικά ΜΜΕ, που επικαλούνται κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Ερντογάν χαίρει άκρας υγείας.

Η ιστοσελίδα Arab Turk σε επικοινωνία που είχε με πηγές της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι αυτές χαρακτήρισαν την είδηση ως αβάσιμη.Πάντως μέχρι στιγμής καμία τέτοια φημολογία δε δείχνει να επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη ή άλλη ανεξάρτητη πηγή.











Πριν από λίγο η alqraralaraby.news έβγαλε την πρώτη διάψευση για τον θάνατο του Eρντογάν αναφέροντας ότι είναι καλά στην υγεία του και συμμετείχε σε συναντήσεις με ανώτερους Τούρκους αξιωματικούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του