Επίθεση στον Μπουτάρη: Αύριο η δίκη των 3 -Εντοπίστηκε & αυτός με το παιδί


Αύριο Τετάρτη θα παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπεράσπισή τους κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό, ωστόσο μέχρι τότε το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής τους.

Οι 3 συλληφθέντες, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

«Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο νεαρός δεν είναι οργανωμένος σε κανέναν χώρο πολιτικό ή άλλου είδους και ότι είχε κατέβει στην εκδήλωση ως Πόντιος», είπε η δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων, τονίζοντας ότι ο πελάτης της έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Ο τέταρτος από τους συλληφθέντες είναι ανήλικος, 17 ετών και έχει παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο.

Εγιναν ακόμα έξι ταυτοποιήσεις

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμα πρόσωπα που εκτιμάται ότι συμμετείχαν στην επίθεση. Ανάμεσά τους είναι και άνδρας που έχει ένα παιδί στην αγκαλιά του και καταδίωξε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική παραγγελιά για την συνέχιση της έρευνας ώστε να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία.



Πηγή: Επίθεση στον Μπουτάρη: Αύριο η δίκη των 3 -Εντοπίστηκε & αυτός με το παιδί | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του