Εχει γίνει χονδρή μ@λακια και το κρύβουν ..! Κουρδικά ΜΜΕ: «Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκότωσαν 4 Κούρδους στη Μόρια» – Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ


Επιμένουν κουρδικά και αραβόφωνα ιστολόγια για την ύπαρξη 4 νεκρών από την Αραβο-κουρδική σύρραξη στο ΚΕΠΑ της Μόριας, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ αλλά και το νος0κομείο Μυτιλήνης διαψεύδουν, τις σχετικές αναρτήσεις.

Όπως αναφέρει το Xeber 24 και αναμεταδίδει το Lesvospost: «Σύμφωνα με την ISIS(;) σκοτώθηκαν 4 Κούρδοι και τραυματίστηκαν πάνω από 20 στην Μόρια.
Μια ομάδα εξτρεμιστών μουσουλμάνων από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε Κούρδους εισβάλλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα και σκότωσαν 4 ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20.
Πολυάριθμοι ακτιβιστές Κούρδοι ανάρτησαν βίντεο και φωτό από ομάδες μασκοφόρων Ιρακινών και Σύρων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν μαχαίρια απειλώντας τους Κούρδους ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν.
Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθενται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος»
Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι Άραβες εξτρεμιστές μουσουλμάνοι τους επιτέθηκαν καλώντας τους άθεους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.
Το ίδιο αναφέρει και το κουρδικό πρακτορείο Rudaw:
«Σύροι Και Ιρακινοί Άραβες εξτρεμιστές μουσουλμάνοι σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλλεται ότι οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες»
Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και oi Kούρδοι.
Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μέσω του ΑΠΕ διαψεύδουν την ύπαρξη νεκρών.
pronews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του