Τσουνάμι στη γερμανική τράπεζα: Η Deutsche Bank βλέπει τον τυφώνα να έρχεται – Τι συμβαίνει;





Η γερμανική τράπεζα σημείωσε ότι το εργατικό δυναμικό της θα υποχωρήσει «αρκετά χαμηλότερα» από τις 90.000, από 97.000 που είναι σήμερα.

Όπως μεταδίδει το MarketWatch, στον τομέα του trading η τράπεζα σημείωσε ότι έχει στόχο να μειώσει το προσωπικό κατά περίπου 25%.


Ο Christian Sewing, CEO που τοποθετήθηκε πρόσφατα, είπε ότι «πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που πραγματικά κάνουμε καλά». Πρόσθεσε ότι η τράπεζα παραμένει «δεσμευμένη στη διεθνή της παρουσία» αλλά και στην επενδυτική τραπεζική.

Η Wall Street Journal μετέδωσε χθες ότι η Deutsche Bank σχεδιάζει να περιορίσει κατά 10.000 τις θέσεις πλήρους απασχόλησης ή σχεδόν 1 στις 10 θέσεις εργασίας.

Η τράπεζα αναμένει να δεχθεί πλήγμα στα αποτελέσματα του 2018 μέχρι 800 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2019 έχει στόχο να μειώσει τα προσαρμοσμένα κόστη στα 22 δισ. ευρώ.

euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του