Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού στην Εύβοια








Ακολούθησαν από απόσταση δύο Πακιστανούς που είχαν δει να διαθέτουν προς πώληση λαθραία καπνικά είδη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας και εκείνοι τους οδήγησαν άθελά τους στο σπίτι όπου κατοικούν στην περιοχή της Νέας Αρτάκης. Η έρευνα που ακολούθησε, έβγαλε «λαγό»!

Στο σπίτι βρέθηκαν πέντε κιλά και 550 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 2.036 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και 580 ευρώ και δυο κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 24 και 20 χρόνων.

Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας του άσκησε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, εκτός από την κοινή με τον 24χρονο για για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

*** Στο Ηράκλειο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ένας 35χρονος αλλοδαπός Πακιστανός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 22 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του