Συνελήφθησαν δύο Πόντιοι γονείς επειδή επικρότησαν στο ατυχές συμβάν συνωστισμού με τον κύριο Μπουτάρη..






9 διμοιρίες των ματ 4 ελικόπτερα και 26 περιπολικά περικύκλωσαν περιοχή στη Θεσσαλονίκη Οπου κάλυπταν θέσεις προστασίας για το Τάγμα στρατού που είχε κατέβει με ελεύθερους σκοπευτές έτσι ώστε να συλληφθούν δύο γονείς…. δύο μπαμπάδες….. Γιατί επικρότησαν στο συμβάν με τον κύριο Μπουταρη!

Οι δύο συλληφθέντες δεν έφεραν αντίσταση και οδηγήθηκαν στο τμήμα για να απολογηθούν…. Μετά από πολύ σκληρές ανακρίσεις και οι δύο γονείς όπου δεν θα αναφέρουμε τα ονόματά τους σεβόμενοι τον νόμο περί προσωπικών δεδομενων…. αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις κατηγορίες και ζήτησαν να έχουν άμεση επικοινωνία με τους δικηγόρους τους!


Ο πρωτος γονιός πατέρας τεσσάρων κοριτσιών επιμένει στην απολογία του ότι έπαιζε με τα κορίτσια του πλάθω κουλουράκια και τα δύο μου τα χεράκια δυνατά τα χτυπώ…. Μάλιστα Από πληροφορίες που έχουμε μέσα από το τμήμα εμμένει σε αυτή την απολογία με πολύ πάθος!

Και ο δεύτερος των γονιών… πατέρας δύο ανήλικων.. κατηγορεί τον κουμπάρο του ο οποίος κωλυσιεργούσε να παραγγείλει δύο μπύρες…. και τον ανάγκασε να επικροτησει δυνατά…. και ζητάει Συγνώμη για την αγένεια του… γιατί είχε ξεραθεί το λαρύγγι του!

Ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος μας έκανε τις εξής δηλώσεις….

..είναι πλέον φανερό ότι ψεύδονται οι ένοχοι… Έχουμε να κάνουμε με στυγνους εγκληματίες… και αυτή τη στιγμή ερευνούμε το παρελθόν τους και με τα μέχρι ώρα στοιχεία οδεύουμε στο να κατανοήσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με πολύ ακροδεξιά στοιχεία τα οποία ηθελημένα δημιούργησαν εντυπώσεις και καταστάσεις…

Στην ερώτησή μας Ποιες είναι οι πληροφορίες που τον έχουν οδηγήσει να βγάλει αυτά τα συμπεράσματα η απάντηση ήταν..

.. Έχουμε ατράνταχτα στοιχεία ότι ο ένας εκ των δύο δραστών μικρός ήτανε πρόσκοπος…. και ο άλλος ακολούθησε κατηχητικό για τέσσερα χρόνια!

Πλέον εφόσον οι πληροφορίες είναι τόσο βαριές και εμείς δεν συνεχίσαμε να ρωτάμε και αφήσαμε τη δικαιοσύνη να προχωρήσει στο έργο της!

Για το κατοχικά νέα ΩΜΕΓΑΣ ΤΡΟΛΑΡΧΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του