ΕΒΑΛΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ, ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ. Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ – ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ







Άγνωστοι τηλεφώνησαν στην «Εφημερίδα των Συντακτών», λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (13/11), προειδοποιώντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα, ο οποίος θα εκραγεί σε 20 λεπτά.



Οι άγνωστοι ανέφεραν ότι «δεν είναι φάρσα».

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε κατσαρόλα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, o εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από το σπίτι του πρώην προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Οι αρχές εκτιμούν πως υπήρξε λάθος στη συνδεσμολογία του μηχανισμού, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί η έκρηξη.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί σε μια μεγάλη ακτίνα, προκειμένου οι άνδρες να προχωρήσουν σε εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του