Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Άδωνις



Αγωγή κατά της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ανακοίνωσε ότι κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Η αγωγή γίνεται για διασυρμό της αξιοπρέπειάς του, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, 13.11.2018, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι οι δικηγόροι του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αθανάσιος Πλεύρης κατέθεσαν την αγωγή του κατά της εταιρείας, με την οποία ζητά ως αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ τα οποία εφόσον επιδικασθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Δεν μπορεί η εταιρεία αυτή επί ένα χρόνο να σιωπά επειδή τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επί υπουργίας μου στο Υγείας είχε ζημίες, επί υπουργίας Ξανθού -Πολάκη έχει μεγάλα κέρδη. Για να κρατήσει τα κέρδη της, επιτρέπει τον διασυρμό μου κατά τρόπο πρωτοφανή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας πως η εταιρεία θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο εσωτερικό έλεγχο για να διαπιστωθεί «αν έχω πάρει έστω ένα ευρώ από τον κ. Φρουζή».

Τέλος, απαντώντας στο επιχείρημα της Novartis για την μυστικότητα της προδικασίας, ο αντιπρόεδρο της ΝΔ τόνισε ότι αυτό έχει παραβιαστεί αφού «είμαστε στα μανταλάκια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του