Κρίση στη ΔΕΗ – Παραιτήθηκε και άλλος CEO




Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Εμ. Παναγιωτάκης θα ασκεί τα καθήκοντα του παραιτηθέντος

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας, η ΔΕΗ, ήρθε να επιβεβαιώσει μια ακόμα παραίτηση. Η παραίτηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ του Ηλία Μοναχολιά, ο οποίος έφυγε σήμερα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει, ότι στις 23.11.2018 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. Ηλίας Μοναχολιάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί ο Πρόεδρος & ΔΝΣ της ΔΕΗ Α.Ε. και Πρόεδρος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης.

Είναι προφανές ότι στη ΔΕη τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και με εξαίρεση τον Ε. Παναγιωτάκη κανένας άλλος δεν θέλει να μπλέξει μετά τις εκλογές με τη δικαιοσύνη σε σχέση με αυτά που έχουν καταγγείλλει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά της ΝΔ.

Και είναι επίσης προφανές ότι όποιος βάζει την υπογραφή του αυτή την περίοδο στη ΔΕΗ θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα την επόμενη των εκλογών. Μπροστά σε αυτή την προοπτική οι ευφυείς παραιτούνται από τώρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γλιτώνουν τις ποινικές ευθύνες εάν και εφόσον υπάρξουν. Δύσκολες οι εξελίξεις στη ΔΕΗ από εδώ και πέρα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του