ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ!







Όταν ο πρώην Τούρκος Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ και νυν ΥΠΑΜ σχολιάζοντας τις μονομερείς έρευνες φυσικού αερίου της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο δηλώνει ότι: «Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει μονομερείς ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο και ότι δεν θα αποδεχθεί κανένα τετελεσμένο, στο οποίο η Τουρκία δεν έχει πει «ναι» όποιος και να σας υποστηρίζει», τόνισε προκλητικά ο πρώην Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ και νυν ΥΠΑΜ της Τουρκίας, σχολιάζοντας τις μονομερείς έρευνες φυσικού αερίου της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ότι οδεύουμε ολοταχώς προς σοβαρή κρίση σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Αυτή τη στιγμή Έλληνες κομάντος βρίσκονται μέσω άσκησης σε νησιά και νησίδες, ενόψει πιθανών τουρκικών προκλήσεων και άνομων σχεδίων.

Στον «Ωρίων-2018» υλοποιούνται μέτρα για τυχόν τουρκικές προκλήσεις εντός της ελληνικής επικράτειας, ενώ από σήμερα υλοποιείται πλήθος σεναρίων που αφορούν ραγδαία επιδείνωση με τους «γείτονες”, αναφέρει το hellasjournal.com

Πρόκειται για επίλεκτα τμήματα της διακλαδικής διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, που εκτελούν άσκηση μιας εβδομάδας.

Τα κομάντο μας βρίσκονται πανέτοιμα στην κυριολεξία σε νησιά και άλλες άγνωστες κατευθύνσεις, παρατηρώντας τους πάντες και τα πάντα από την «απέναντι» πλευρά, με το δάκτυλο στην σκανδάλη.

Μιλάμε για τους βατραχανθρώπους της ΜΥΚ, το ειδικό τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), τη Ζ’ ΜΑΚ και την 31η ΜΕΕΔ.

Οι επίλεκτοι Έλληνες κομάντος είναι εκεί που είναι για να αντιμετωπίσουν «απρόσμενη επιδείνωση των σχέσεων» Ελλάδος-Τουρκίας, λόγω της ιδιαιτέρας επιθετικής ρητορικής της ανώτατης τουρκικής ηγεσίας όλο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το κύριο σενάριο της άσκησης.

Στόχος είναι η κάλυψη όλων των κρίσιμων θέσεων στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την έγκαιρη δράση σε κάθε πιθανού επιθετικού τύπου κίνηση των Τούρκων, οι οποίοι προσπαθούν να σύρουν την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις για την κυριότητα νησιών και νησίδων.

Η άμεση «απάντηση” σε οποιαδήποτε τουρκική πρόκληση-σενάριο, ή ακόμη και πιθανή τουρκική επιθετική ενέργεια, θα ήταν το καλύτερο «αντίδοτο” στις οθωμανικές βλέψεις σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Ο σκοπός της Τουρκίας είναι το μπλοκάρισμα των ελληνικών ενεργειακών σχεδίων και η συνολική συζήτηση του καθεστώτος που διέπεται από την περιβόητη συνθήκη της Λωζάνης.

Αυτό ζητούν, αυτό θέλουν, αυτό επιδιώκουν και για αυτό θα κάνουν στην κυριολεξία τα πάντα, σύμφωνα και με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή μονάδες επιφανείας και υποβρύχια μας εδώ και μέρες είναι σε κομβικά σημεία, ενώ τα πληρώματα τους έχουν πάρει σαφέστατες εντολές για το τι πρέπει να πράξουν, αναλόγως την περίπτωση κλιμάκωσης της έντασης από την πλευρά της Τουρκίας.



Η ελληνική παρουσία, σε ολόκληρο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων είναι ουσιαστικά σε αυξημένη επαγρύπνηση μετά την διακλαδική άσκηση ‘Παρμενίων-2018″.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του