Απίστευτη ΕΙΔΗΣΗ που κρύβουν τα ΜΜΕ! Η Ν.Δ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους φοροφυγάδες..








Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε για τις σχέσεις της προηγούμενης κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας με τη γνωστή εταιρία Uber, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕΙΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ο κύριος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά, είπε: «Ενώ σε όλη την Ευρώπη δικαστικές αποφάσεις έβαζαν τέλος στη λαίλαπα φοροδιαφυγής της Uber, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Ντόρα «έτρεχαν» τα συμφέροντά της εταιρείας, για την οποία μέχρι και η Βελκουλέσκου του ΔΝΤ εκβίαζε με όπλο την αξιολόγηση».

Σύμφωνα με τον κ. Λυμπερόπουλο η προηγούμενη κυβέρνηση έβαλε το “χέρι” της για είσοδο τη Uber στην Ελλάδα, δείχνοντας ότι είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εν λόγω εταιρία: «Στη χώρα μας ήρθαν το 2014, προσπάθησαν να μπουν στην αγορά, έκαναν παρεμβάσεις, έπιασαν ανθρώπους, ήθελαν να χρηματίσουν για να βάλουν μέσα την εφαρμογή… μιλάμε για λαμόγια. Η άποψή τους ήταν ότι «αν δεν τα πάρετε εσείς, θα τα πάρουν οι κυβερνήσεις, εμείς αλλάζουμε κυβερνήσεις». Τους εξυπηρέτησε η «εργαλειοθήκη» του Χατζηδάκη σε τέτοιο βαθμό, που άφησε μη εφαρμοστικούς νόμους, για τα ΙΧ να δουλεύουν υπό συγκεκριμένους όρους και να κάνουν μεταφορές. Δεν άφησαν τότε τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο να φτιάξει εφαρμοστικούς νόμους. Η πηγή του κακού, με προσχεδιασμένη εισαγωγή της Uber στη χώρα μας, ήταν από τον Κωστή τον Χατζηδάκη».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΙΑΤΑ κατέληξε λέγοντας ότι: «Από κει και ύστερα, έχουμε Κυρανάκη, Μητσοτάκη και Ντόρα να κάνουν επαφές με το γενικό διευθυντή της Uber, να βγαίνουν και να λένε δημόσια «γιατί να μην δουλέψει και το ΙΧ να βγάλει ένα μεροκαματάκι’ και την αποκορύφωση από πλευράς ΠΑΣΟΚ, να πηγαίνει η Καΐλή στην ΕΕ και να απαιτεί από το Ευρωκοινοβούλιο να βγάλει Οδηγία να αφήσουν ελεύθερη την Uber με τα ΙΧ, την παράνομη εταιρεία της διαπλοκής, που κλέβει τους πόρους από κάθε χώρα, να δουλέψει. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα, να λένε «έλα να καταργήσουμε μία κοινωνική ομάδα και να βάλουμε κάποιους παράνομους, που κλέβουν την ίδια τη χώρα».

Έτσι, λοιπόν, γίνονται οι δουλειές σ' αυτή τη χώρα, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του