Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ! ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ- ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ!








Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Κικίλιας μετράει μέρες, αν όχι ώρες στη Νέα Δημοκρατία.

Την αποκάλυψη έκανε χθες στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του αρτ με τον Αντώνη Μυλωνάκη η Σοφία Παραδείση, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο όνομα του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που θέλει να κάνει στην ομάδα αιχμής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινάει από το στέλεχος που σηκώνει το βάρος της εκπροσώπησης της Ν.Δ. στα μέσα ενημέρωσης.
O νέος εκπρόσωπος Τύπου θα ακούει στο όνομα Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Σε λίγες ώρες περισσότερα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του