ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ! Πώς θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τις εφημερίδες τους Μπόμπολας και Ψυχάρης...



Από τον Βασίλη Μπόνιο

Είσαι ο Μπόμπολας και όχι ο ταλαίπωρος φίτσουλας ο καφενόβιος που ψήφισες Σύριζα γιατί πίστεψες σε κάποια ιδανικά. Ως Μπόμπολας έχεις συνεταιράκι στις στοιχηματικές μπίζνες τον στοιχηματζή Μάρη. Στο μεταξύ εσύ ο Μπόμπολας που έπαιξες σκληρά υπέρ του Σύριζα χρωστάς μόνο για τον Πήγασο 172 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια και δεν τα αποπληρώνεις.

Στη Δραπετσώνα τώρα ο Μήτσος Φούντας σηκώνεται κάθε πρωί στις 4 τα χαράματα (πάγωσε η τσιμινιέρα), για να πιάσει δουλειά πρωινή βάρδια στο χυτήριο. Με το στανιό και με πολλές υπερωρίες φέρνει στο σπίτι στο τέλος του μήνα 700 ευρώ.

Η Σούλα, η γυναίκα σου, κάνει κάθε μέρα το θαύμα της Κανά για να ταίσει με 50 γραμμάρια ρύζι και 150 γραμμάρια ψωμί 4 στόματα.


Ο Μπόμπολας λοιπόν ο ολιγάρχης που χρωστάς 170 εκατ. ευρώ στις τράπεζες πουλάς στον Ιβάν Σαββίδη τα σήματα των χρεοκοπημένων εφημερίδων του Πήγασου, «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» καθώς και την εφημερίδα Ημερησία έναντι τιμήματος 3 εκατομμυρίων ευρώ και 580.000 ευρώ αντίστοιχα!!!!



Δηλαδή στην πραγματικότητα έχεις βαρέσει κανονιά το θαλασσοδάνειο των 170 εκατ. ευρώ μέρος του οποίου καλείται να πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα, ο γιος του Μήτσου Φούντα και το δέκατο τρισέγγονο της οικογένειας που ξεκίνησε με πατριάρχη τον Μήτσο τον Φούντα-τον μεγάλο μαλάκα από την Δραπετσώνα που ψηφίζει Σύριζα.

Επειδή όμως εσύ ο Μπόμπολας δεν θέλεις να χάσεις τον έλεγχο των εφημερίδων (άσχετα αν τις διαβάζει κανείς) που πούλησες τάχα μου στον Ιβάν Σαββίδη βάζεις τον συνεταίρο σου στοιχηματζή Μάρη να αναλάβει το management του εκδοτικού σχεδίου του Ιβάν Σαββίδη!

Ετσι και τα χρέη των 170 εκατ. ευρώ ξεφορτώνεσαι και τα φορτώνεται ο Μήτσος Φούντας από την Δραπετσώνα και ο έλεγχος των εφημερίδων παραμένει στα χέρια σου.

Πάμε παρακάτω.
Με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ πιθανό σε δύο χρόνια από σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης να αγοράσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 5-6 εκατ. ευρώ τον ΔΟΛ ο οποίος χρωστούσε 250 εκατ. ευρώ αλλά πέρασε στα χέρια του εφοπλιστή με 22 εκατ. ευρώ.

Ο Ψυχάρης θα μπορούσε να πάρει πίσω τον ΔΟΛ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και εγγυήτρια την Ντόρα.

Τα 250 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ θα τα πληρώσει η οικογένεια του μαλάκα του Μήτσου Φούντα από την Δραπετσώνα.
Θεικό ε;

Ολα αυτά με φόντο την Κολομβία της Ευρώπης…


http://kourdistoportocali.com/ipeople/medialand/megalo-kolpo-bobola-savvidi-mari/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του