ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝ ΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ !!! Μοτοσικλέτα διανύει 500 χιλιόμετρα με… ένα λίτρο νερό! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφεύρεση…



Share

Ο βραζιλιάνος εφευρέτης, προωθεί τη δημιουργία του ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον μηχάνημα. Μια πραγματικά μοναδική μηχανή, η οποία μπορεί και κινείται μόνο με νερό, παρουσίασε ένας βραζιλιάνος από το Σάο Πάολο.

Το «μαγικό μηχάνημα» μπορεί να ταξιδέψει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, μέχρι και 500 χιλιόμετρα, μόνο με ένα λίτρο νερό. Το όχημα τροφοδοτείται με νερό, το οποίο τοποθετείται σε μια εξωτερική μπαταρία αυτοκινήτου με την οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τη διάσπαση του υδρογόνου από τα μόρια του νερού.

Στο βίντεο, ο Azevedo, όπως ονομάζεται ο εφευρέτης, πρώτα πίνει από το μπουκάλι που κρατά, αποδεικνύοντας ότι είναι πράγματι νερό και όχι κάποιο καύσιμο, στη συνέχεια γεμίζει το κάνιστρο και ξεκινάει την βόλτα του. Ο βραζιλιάνος προωθεί τη δημιουργία του ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον μηχάνημα. «Το πλεονέκτημα αυτής της μοτοσικλέτας, η οποία λειτουργεί με το υδρογόνο που προέρχεται από το νερό, έχει ως αποτέλεσμα από την εξάτμιση, να βγαίνουν μόνο υδρατμοί.

Αυτό είναι διαφορετικό από τη βενζίνη, η οποία «παράγει» μονοξείδιο του άνθρακα», είπε στην κάμερα του δικτύου «Russia Today».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του