ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ » ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»- ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ!





Με μακελειό απειλούν οι Αλβανοί τις τελευταίες ημέρες στην επικείμενη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα στα τέλη Μαίου! Τα social media της γειτονικής χώρας έχουν κατακλυστεί με μηνύματα μίσους κατά του τραγουδιστή λόγω την ακροδεξιών και εθνικιστικών του αναφορών με στόχο τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στις 24 Μαίου στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας παρα το γεγονός πως ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές απαξιωτικά για τους Αλβανούς αλλά και την Αλβανία! Εύλογα χρήστες του διαδικτύου στην Αλβανία αναρωτιούνται γιατί καταδέχεται να δώσει συναυλία σε μια «εχθρική» χώρα!

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί τον αποκαλούν ως «Χίτλερ» της Ελλάδας, τον θεωρούν ανεπιθύμητο στην Αλβανία και απειλούν με επεισόδια την ημέρα της συναυλίας.

Nωρίτερα συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλάνι έχει σχολιάσει σχετικά με την επίσκεψή του Ν. Σφιακανάκη στην Αλβανία, δηλώνοντας ότι προβληματίζονται πώς οι Αλβανοί θα πληρώσει 100 ή 200 ευρω για έναν Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος καλεί τους Αλβανούς «σκουπίδια» τραγουδά για την Χρυσή Αυγή .

Κατα αποκλειστικότητα το sitemou.com σας παρουσιάζει κάποια απο αυτά τα σχόλια που υπάρχουν εκατοντάδες στα site και στα social media

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του