ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ 50.000 ΕΥΡΩ; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ! ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ!






Μόλις έσκασε!

Πριν από λίγο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την μαραθώνια απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Στον γνωστό Νεοδημοκράτη ποινικολόγο, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του και κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 50.000 ευρώ. Αλήθεια, που τα βρήκε τόσα χρήματα;

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η κόρη του, Μαρία-Ελένη, στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του. Οι συγγενείς και οι συνεργάτες του τον αγκάλιαζαν.

Θυμίζουμε πως ο Λυκουρέζος προσήλθε στο γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, με αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής. Η απολογία του διήρκησε έξι ώρες.

Με απαγόρευση εξόδου αφέθηκε ελεύθερος και ο έτερος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του