Θρίλερ στα Εξάρχεια – Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν λιμενικό & του πήραν το όπλο! – Συναγερμός στις Αρχές










Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια καθώς αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε δύο Λιμενικούς και έναν Εισαγγελέα που είχαν μεταβεί για κατ’ οίκον έρευνα στην περιοχή.



Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Οταν οι δύο άνδρες του Λιμενικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και ο Εισαγγελέας που συνέδραμε στην έρευνα βγήκαν από το σπίτι, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 30 αντιεξουσιαστών.

Οι επιτιθέμενοι ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητείται και ο Εισαγγελέας ο οποίος δεν απαντά στις κλήσεις στο κινητό του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του