ΤΩΡΑ! ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ , ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΒΙΝΤΕΟ)




Νέα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, εκεί όπου είχαν στήσει αυτοσχέδιο καταυλισμό τις προηγούμενες δύο ημέρες.
Χρήση χημικών από την αστυνομία – Ένας φωτογράφος τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρ
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που είχαν στήσει εκεί τον καταυλισμό, παραπλανημένοι από ψευδείς φήμες που έλεγαν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα, μάζεψαν τις σκηνές τους. Στη συνέχεια, κινήθηκαν προς τον δρόμο φωνάζοντας το αίτημά τους να ανοίξουν τα σύνορα. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους εμποδίσουν και οι πρόσφυγες πέταξαν πέτρες και αντικείμενα προς τα ΜΑΤ. Με τη σειρά τους, οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με τη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Η νέα ένταση ενώ ήδη είχε αρχίσει η αποχώρηση των προσφύγων από το σημείο. Λίγο νωρίτερα είχε αναχωρήσει το πρώτο λεωφορείο με το οποίο επέστρεψαν πρόσφυγες στα Γιάννενα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival. Αναμένεται να αναχωρήσουν άλλα δύο λεωφορεία, γυρίζοντας τους πρόσφυγες στις δομές από τις οποίες έφυγαν για να πάνε στα Διαβατά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του