Quiz! Η κυρία που "λύνει και δένει" σε ελεγκτικό μηχανισμό με ταρίφα 30.000 ευρώ. Ο ευθυτενής υπουργός και η... αδυναμία του!









Του Άρη Σπίνου

Κυκλοφορούν στην πιάτσα κασέτες και βίντεο! Ενδιαφέρουσες πληροφορίες έλαβα από καθόλα αξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει «όργια» τα οποία συμβαίνουν κάτω από τη μύτη υπουργού από κύκλωμα με επικεφαλής μια κυρία, υπερκομματική, που λύνει και δένει εδώ και χρόνια σε κορυφαίο ελεγκτικό μηχανισμό!

Η ταρίφα μου είπαν είναι 30.000 ευρώ το μήνα προκειμένου ορισμένοι (επιφανείς) κύριοι να απολαμβάνουν κάθε είδους ασυλία.

Το θέμα είναι εάν ο ευθυτενής και ψηλός υπουργός γνωρίζει κάτι για την κατάσταση ή εάν θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων!


Όσοι λένε στην κυρία το τι θα συμβεί αν την πάρει χαμπάρι ο υπουργός αυτή απαντάει :"Μην ασχολείστε με αυτό. Τον βοηθάω πολύ για... την αδυναμία του".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του