Ο μεσήλικας επιχειρηματίας που έχει καταντήσει περίγελος! Κάνει δώρα στην ερωμένη του ρολόγια που του έχει δώσει ο φίλος του ο Αγγλούμπας και τζιπ... που το χρωστάει στο leasing!




Του Άρη Σπίνου

Έχει καταντήσει περίγελος και για λύπηση. Σε λίγο θα του βγάζουν τα κουστούμια που φοράει επειδή τα χρωστάει. Mεσήλικας επιχειρηματίας που ενασχολείται με καζίνο, τζόγο και δουλειές νυχτερινών μαγαζιών, έχοντας πραγματοποιήσει και ένα καταστροφικό πέρασμα από το ποδόσφαιρο αφήνοντας μεγάλα χρέη στις τράπεζες, έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στην 27χρονη μοντέλα φίλη του ένα χρυσό Ρόλεξ Daytona αξίας 35.000 ευρώ και ένα θηριώδες τζιπ Range Rover!


Ταυτοχρόνως την πήγε διακοπές την πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι και μετά σε εξωτικά νησιά στην Άπω Ανατολή, στο μέσον του Ειρηνικού Ωκεανού!

Τα συγχαρητήριά μας στον μεσήλικα επιχειρηματία του τζόγου για τις όμορφες, πράγματι, επιλογές του. Μόνο που οι φίλοι του της πιάτσας λένε, με τη γνωστή κακία που τους διακατέχει, ότι το Range Rover το πήρε με leasing και είναι ζήτημα χρόνου μέχρι πότε θα κρατήσει τη χρηματοδοτική μίσθωση, ενώ το ρολόιπροέρχεται από το φιλαράκι του, Αγγλούμπα που στο παρελθόν είχε πάρε-δώσε με τη σπείρα των κλεμμένων ρολογιών των επωνύμων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του