Άγριος καυγάς νταραβεριτζή "οπλά" με υπουργό! "Δώσε μου τα λεφτά πίσω που σου έδωσα γιατί θα σε ξεφτιλίσω" φώναζε σε υπουργό που του είχε υποσχεθεί ότι θα τον βάλει στο παιχνίδι με τα Rafale! Όλη η συνομιλία έχει καταγραφεί από την Ε.Υ.Π.







Του Άρη Σπίνου

Βρε τι γίνετε στον κόσμο! Υπάρχουν ακόμα τελικά ηλίθιοι που δίνουν προκαταβολικά λεφτά σε υπουργούς για να κάνουν δουλειές! Έτσι την πάτησε και ένας κακομοίρης που κάποτε μεσουρανούσε. Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση έκανε απευθείας διαπραγμάτευση με τους Γάλλους για την αγορά των Rafale χωρίς ενδιάμεσους.

Ωστόσο, στο ξενοδοχείο Margi στη Βουλιαγμένη, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των Γάλλων πριν λίγες μέρες ενόψει της έγκρισης της σύμβασης από την Βουλή, γινόταν καθημερινά το έλα να δεις με το σούρτα-φέρτα κάθε λογής εμπόρων όπλων και λοιπών παρατρεχάμενων, πιστεύοντας ότι θα πάρουν κάποιο μεροκάματο από την υπογραφή της σύμβασης, ως αντιπρόσωποι ανταλλακτικών. Ένας από αυτούς που πίστευαν ότι θα "μπει στο παιχνίδι" όπως μάθαμε είχε δώσει το κάτι τις σε έναν υπουργό προκειμένου να έχει ένα... "πάτημα" περισσότερο. Επειδή όμως έμεινε με τον μουτζούρη στον χέρι πήρε τηλέφωνο τον υπουργό και του ζήταγε πίσω τα χρήματα! "Δώσε μου τα λεφτά πίσω που σου έδωσαν γιατί θα σε ξεφτιλίσω" φώναζε! Επειδή ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος χρήματος οι αρχές του παρακολουθούσαν το τηλέφωνο. Εκεί άκουσαν όλο τον διάλογο.


Το ρεπορτάζ συνεχίζεται!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του