Με εντολή Βαρδινογιάννη το STAR τα "έχωσε" στην Σακελαροπούλου για να εκδικηθεί την αποπομπή του κολλητού του, Προκόπη Παυλόπουλου.








Άρη Σπίνου

Το πρώτο ρεπορτάζ σε Ελληνικό ΜΜΕ που ήταν ουσιαστικά σε βάρος του θεσμού του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα. Αφορμή ήταν το γεγονός ότι η στρατιωτική μπάντα δεν έπαιξε τον εθνικό ύμνο. Άλλη όμως είναι η αιτία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR αρμόδιοι νοιάστηκαν για την υγεία μας και δεν επέτρεψαν στη στρατιωτική μπάντα να εμφανιστεί και να παιανίσει τον Εθνικό Ύμνο έξω από τη Μητρόπολη (που δεν ακούστηκε ούτε καν από τα μεγάφωνα), αλλά δεν είχαν πρόβλημα να την στείλουν να παίζει τραγούδια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Και μάλιστα λίγες ώρες πριν την Δοξολογία για το νέο έτος παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας. Ανεξάρτητα από την ουσία του ρεπορτάζ, η αιτία αυτού του χτυπήματος ήταν η δυσαρέσκεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη απέναντι στην κυβέρνηση, οι σχέσεις με την οποία είναι ιδιαίτερα άσχημες, επειδή ταπείνωσε με την αποπομπή του από τον ανώτατο θεσμό, τον Προκόπη Παυλόπουλο που ο ίδιος είχε επιβάλει για την θέση αυτή επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του