Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης με Ε.Μαρινάκη - «Δεχόμαστε απειλές απο ναρκέμπορα»!

Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης με Ε.Μαρινάκη - «Δεχόμαστε απειλές απο ναρκέμπορα»!

Μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ή τουλάχιστον έτσι του συστήθηκε, αποκάλυψε πως δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στα social media.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέβασε το μήνυμα τα ξημερώματα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, από άγνωστο αριθμό. Ηταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό, ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα κύριοι».

Αφορμή για το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο κ. Τζανακόπουλος, ήταν το non paper του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο αναφερόταν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», περί πιέσεων για μίζα 3,6 εκατ. σε υπουργό και συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Στο non paper του Μαξίμου περιλαμβάνονταν ο χαρακτηρισμός όπως «ναρκέμπορας», γεγονός που εξόργισε τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο συντάκτης του κειμένου.
Η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο twitter:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του