Το… τσιράκι του Ερντογάν ξαναχτυπά: «Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες – Μωρό η Ελλάδα μπροστά στην Τουρκία» (βίντεο)




Ο γνωστός για την προκλητική ρητορική του έναντι της Ελλάδας Γιγκίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν που του αρέσει να απειλεί συχνά πυκνά τους Έλληνες, αυτή τη φορά ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι οι Τούρκοι δεν κατέβασαν μόνο μια σημαία όπως είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά «κατέβασαν σε ένα βράδυ» όλες τις σημαίες από τις «αμφισβητούμενες βραχονησίδες».


Ο ίδιος υποστήριξε, μάλιστα, ότι η επιχείρηση των Τούρκων καταγράφηκε και σε βίντεο «το οποίο στη συνέχεια στείλαμε στην ελληνική κυβέρνηση».

Φαίνεται ότι το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων έχει ενοχλήσει πολύ τους Τούρκους και φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσουν και προεκλογικά. Ο σύμβουλος του Ερντογάν τώρα λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!




Abdullah Bozkurt@abdbozkurt




#Turkey's military collected all #Greece flags planted on disputed islets and rocks in Aegean Sea overnight and shared the video footages of secret operation with Greek gov't later, claims #Erdogan's chief aide Yigit Bulut.
8:05 π.μ. - 23 Απρ 2018
11
36 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter






Ο πολύς κύριος Μπουλούτ λέει μάλιστα ότι για την Τουρκία ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός… Θα ήταν, λέει σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας.




Abdullah Bozkurt@abdbozkurt




"Now, it would be embarrassing to wage a war against #Greece from a technical point of view. It almost like a grown man hitting a baby in the crib when looked at the balance of power between #Turkey and Greece", says president #Erdogan's chief advisor Yigit Bulut in state TV.
8:19 π.μ. - 23 Απρ 2018
26
81 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter





Σύμφωνα, τέλος, με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ που έφερε στη δημοσιότητα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου Ερντογάν, ο Μπουλούτ κατηγόρησε Έλληνες υπουργούς ότι είναι «αντι-ισλαμιστές και αντι-Τούρκοι».

Ο Μπουλούτ, κατά την ίδια πηγή, προειδοποίησε, τέλος, την Ελλάδα ότι «θα πληρώσει βαρύ τίμημα αν δεν αλλάξει τη συμπεριφορά της».



Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Hurriyet την περασμένη Τρίτη σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της είχε υποστηρίξει ότι οι τουρκικές αρχές όταν αντιλήφθηκαν την Παρασκευή 13 Απριλίου ότι ανέβηκε η σημαία σε μια βραχονησίδα, στη συνέχεια ενημέρωσαν το Σάββατο σε «κάθε βαθμίδα» τις ελληνικές αρχές και ζήτησαν να κατέβει η σημαία. Όταν, σύμφωνα με τη Hurriyet, δεν υπήρξε αντίδραση, τότε άνδρες των υποβρυχίων καταστροφών του τουρκικού λιμενικού (SAT) πήγαν την Κυριακή στη βραχονησίδα και κατέβασαν μόνοι τους την ελληνική σημαία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του