«ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ» . ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ- ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ









-Είστε ο καθηγητής Μανιαδάκης;

-Ναι, τι θα θέλατε;

-Ακολουθήστε μας, από την Ασφάλεια Αττικής. Υπάρχει εισαγγελική παραγγελία για αφαίρεση του διαβατηρίου σας και απαγόρευση εξόδου.

Κάπως έτσι και πιθανόν και υπό χειρότερους διαλόγους, ξύπνησε το ξημέρωμα της Δευτέρας, το σύστημα Εισαγγελία-Αστυνομία, για να μην πετάξει το «πουλάκι» στο εξωτερικό. Εαν δεν δημοσιευόταν, το πρωτοσέλιδο μας, το «πουλάκι» θα είχε πετάξει στη Μαδρίτη και η έρευνα για τους πολιτικούς που έφαγαν λεφτά του Λαού, τώρα θα αναπαυόταν στο νεκροταφείο δικαστικών ερευνών. Δεν έχουμε την πρόθεση να αποδώσουμε κυβερνητικές ευθύνες, είναι όμως δυνατόν, μία εφημερίδα να ξυπνάει κυριολεκτικά τους μηχανισμούς ασφαλείας για να κάνουν τη δουλειά τους; Να μην παρακολουθούν δηλαδή τους πρώην προστατευόμενους μάρτυρες που σήμερα έγιναν κατηγορούμενοι, από το ρεπορτάζ της εφημερίδος μας; Αδιανόητο, πραγματικά.

Ασχέτως εαν ο καθηγητής Μανιαδάκης θεωρείται από τις ΗΠΑ και το FBI, ως ένας από τους πρώτους που γνωρίζουν την διαδρομή του μαύρου χρήματος, ανάμεσα στην φαρμακοβιομηχανία Νοβάρτις και τα πεσκέσια ακόμα και στο Μαξίμου.

Συνοπτικά

Στη μία περίπου τη νύχτα, όταν έγινε γνωστό το πρωτοσέλιδό μας, κατάλαβαν όλοι, ότι ο Μανιαδάκης, πρώην σύμβουλος Γεωργιάδη και Λοβέρδου, με πολλές ανοιχτές πύλες στον χρηματισμό πρώην υπουργών και πρωθυπουργών, θα την έκανε.

Η συνέχεια είναι γνωστή: Υπό κακουργηματικού βαθμού κατηγορία για χρηματισμό, βρίσκεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας που ελέγχονται από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς. Επίσης, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει χθες από την Ελλάδα.



Το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ξύπνησε τις αρχές ασφαλείας. Ο προστατευόμενος μάρτυρας των αρχών, έγινε…κατηγορούμενος από ένα φωτογραφικό ΚΛΙΚ



Ο πρώην σύμβουλος φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, πλην όμως τέθηκε στο στόχαστρο των εισαγγελέων καθώς φαίνεται να προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για χρηματικά ποσά που κατά την εισαγγελική έρευνα σχετίζονται με τις πρακτικές της Novartis προκειμένου να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά φαρμάκου. Μετά την εξέλιξη αυτή, σε βάρος του εν λόγω προσώπου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις που ορίζει ο νόμος 1608/50 περί καταχραστών του Δηοσίου. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Εφετείο, ο κατηγορούμενος πλέον, πρώην σύμβουλος φαίνεται να επιχείρησε χθες το βράδυ να φύγει από την χώρα. Οι κινήσεις του κατηγορούμενου, που του αποδίδεται πως προσπάθησε κρυφά να μετακομίσει στο εξωτερικό, σήμαναν αμέσως συναγερμό στις εισαγγελικές αρχές που εξέδωσαν αμέσως διάταξη απαγόρευσης του από την χώρα, ενώ παράλληλα οι διωκτικές αρχές παρέλαβαν το διαβατήριο του.

Η υπόθεση του εν λόγω συμβούλου, που ουσιαστικά είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας μετά το πρώην στέλεχος της, εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει επιπλέον εξελίξεις στη εισαγγελική έρευνα η οποία συνεχίζεται κανονικά για όλες τις πτυχές που αφορούν την φαρμακοβιομηχανία για πολιτικά και μη πρόσωπα.

Και κάτι ακόμα προς site, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις: Μάθετε να κάνετε ρεπορτάζ. Όσο για την μη αναφορά πηγής, του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δηλαδή, σας έχουμε γραμμένους στα παλαιά των υποδημάτων μας.

Το σύστημα, καραγκιοζάκια, πολεμιέται από μέσα. Πάρτε το χαμπάρι. Έχετε πεθάνει και δεν το έχετε καταλάβει. Βρωμίσατε…

Σ.Χ





Και το προηγούμενο πρωτοσέλιδο, από τις 13/2/2018, που επεσήμαινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον …προστατευόμενο μάρτυρα που ήξερε πολλά, έλεγε λίγα και το Σάββατο μετακόμισε για να την κοπανήσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του