ΤΑΧΥΤΑΤΑ… Εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα τυφέκια οι μονάδες στον Έβρο! Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται σε όλα τα μέτωπα!






Εκσυγχρονίζονται ταχέως οι μονάδες του ελληνικού στρατού στον Έβρο, με νέο αναβαθμισμένο τυφέκιο G3A3 (όπως βλέπουμε σε πρόσφατη φωτογραφία της επίσκεψης του ΥΦΑΜ στον Έβρο) ενόψει ειδικά των συνεχόμενων και προκλητικών δηλώσεων και κινήσεων της Τουρκίας.

Τα τυφέκια αυτά διαθέτουν, νέο πτυσσόμενο κοντάκι, ράγα τύπου Picatinny, λαβή στην θέση του χειροφυλακτήρα ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερο κράτημα του όπλου και κατ’ επέκταση καλύτερη ακρίβεια πυρών και τέλος ειδική θέση για σκοπευτικα τύπου red dot την ημέρα και προαιρετικά θερμικό σκοπευτικό τη νύχτα, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του defencereview.gr.


Στόχος του προγράμματος του Γενικού επιτελείου είναι ο εξοπλισμός όλων των Ταγμάτων Προκαλύψεως και στην συνέχεια των Μηχανοκίνητων Ταγμάτων.

Επίσης έχουμε εφοδιασμό όλων των παραμεθόριων μονάδων μας πεζικού και ειδικών δυνάμεων με τις πλέον σύγχρονες εξαρτήσεις, γιλέκα μάχης αλλά και νέα ατομικά υλικά.

Οι Τουρκικές μονάδες από την απέναντι πλευρά όμως εφοδιάζονται και αυτές το τελευταίο διάστημα με ότι πιο σύγχρονο βγάζουν τα εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και σε συνδυασμό με τις ασκήσεις προσομοίωσης διάβασης του Έβρου κά είναι πλέον ορατό το σχέδιο προετοιμασίας των Τούρκων για μελλοντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.
fanaripress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του