Λυπηρό: Άφησαν στον δρόμο μία μητέρα με τρία παιδιά την ημέρα των Χριστουγέννων






Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς, σύμφωνα με καταγγελία ενός πρώην δημοτικού συμβούλου Χανίων, μία μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Δημήτρη Βιριράκη, ιδιοκτήτης ακινήτου δεν δίστασε να «πετάξει» στον δρόμο μία τρίτεκνη φτωχή οικογένεια που του όφειλε τρία ενοίκια, μόλις λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.


Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης φέρεται να ξήλωσε και την εξώπορτα του διαμερίσματος, προκειμένου να τους βγάλει από το σπίτι!

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βιριράκης με ανάρτησή του στο facebook:

«Το ειδαμε κι αυτο! Ιδιοκτητης διαμερισματος στα Χανιά ξήλωσε χθες την εξωπορτα του διαμερισματος του,προκειμενου να εξωσει(βιαιως) την ενοικιαστρια ,μια φτωχη γυναικα με τρια παιδακια που του χρωστουσε νοικια….
Τετοιες βιαιες πρακτικες και αυτοδικιες ειναι τελειως καταδικαστεες, πόσο μαλλον αυτες τις ημερες των Χριστουγεννων και πιστευω η αστυνομια να κανει το καθηκον της και να συλλαβει αυτόφωρο τον βιαιο ιδιοκτητη προς παραδειγματισμο ολων…
Ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθω με ονοματα και διευθυνσεις ,των εμπλεκομενων στην υποθεση προσωπων…»








Πηγή: cretapost.gr,dikaiologitika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του