Τι έχουν ανακαλύψει οι οικονομικοί εισαγγελείς για το μεγάλο φαγοπότι καναλαρχών, εκδοτών και μεγάλο-δημοσιογράφων με βάθος 15ετία

 top-stories-ptoxeusi-22

Συμφωνία με τους θεσμούς και την επομένη αιματοχυσία με τα media.
Συμφωνία και την άλλη μέρα αιματοχυσία. Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει την άλλη μέρα της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να γίνε μέχρι τα ερχόμενο Σάββατο θα ξεκινήσει με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τα media.Η απόφαση αυτή όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες θα υλοποιηθεί με τις ευλογίες της γερμανίδας καγκελάριου ΆνγκελαΜέρκελ. Η κ. Μέρκελ έδωσε τις ευλογίες της-αν δεν το απαίτησε- διότι πιστεύει πολλά χρήματα από το δανεισμό πήγαν στις τσέπες καναλαρχών, εκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων.Η έρευνα, που θα αλλάξει το σκηνικό των media στην Ελλάδα, θα έχει βάθος 15ετίας και συμπεριλαμβάνει όλους τους καναλάρχες, όλους τους εκδότες και όλους τους δημοσιογράφους που πήραν δάνεια ή εργάστηκαν σε γραφεία Τύπου των δημόσιων οργανισμών.


Ήδη από τις 6 Μαΐου βρίσκονται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων Αθανασίου,Μπρη και του επίκουρου εισαγγελέα Γ. Δραγάτση όλα τα δάνεια με βάθος 15ετίας όλων των media και των δημοσιογράφων.
Επίσης ο υπουργός διαφάνειας κ. Νικολούδης έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τους δημοσιογράφους που εργάστηκαν ή εργάζονται σε γραφεία Τύπου δημοσίων οργανισμών εάν εργαζόντουσαν κανονικά ή ήτανε αργόμισθοι.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκτός ελαχίστων περιπτώσεων έχουν δανειοδοτηθεί και χρωστούν στο Δημόσιο πολλά εκατομμύρια.

Την ημέρα που η κ. Μέρκελ συνέστησε στους Έλληνες ολιγάρχες να φέρουν τα χρήματα που έχουν βγάλει στο εξωτερικό πίσω στην Ελλάδα και δήλωσε ότι πρώτα εσείς θα κάνετε επενδύσεις και μετά εμείς είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι οι άνθρωποι του Τύπου (ηλεκτρονικά και έντυπα) έχουν φάει πολλά δις από τα χρήματα που σας δίνουμε σε δάνεια και άλλες περιπτώσεις. Το κόλπο ήταν, κατά την κ. Μέρκελ, οι δανειστές έδιναν χρήματα στην Τράπεζα της Ελλάδος για να χρηματοδοτηθούν οι συστημικές τράπεζες και αυτές δανειοδοτούσαν χωρίς σίγουρες εγγυήσεις τους ανθρώπους που κατέχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Η έρευνα αυτή δεν έχει καμία σχέση με το νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες, το οποίο αναμένεται να φέρει γενική αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο. Η έρευνα που αποκαλύπτει σήμερα το spirospero.gr και θα σκάσει μύτη την επομένη της συμφωνίας θα διερευνήσει και ποινικές ευθύνες.

Η συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ γι' αυτό το Μέγα θέμα κέρδισε την ανοχή της γερμανίδας καγκελάριου για το ασφαλιστικό και το εργασιακό.

Η πηγή μας κατέληξε στην «προφητεία» ότι «μην εκπλαγείς το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα να κάνουν παρέα στον Άκη στον Κορυδαλλό».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του