Σοκ, 20 εκατοστά χαλάζι στη Λιβαδειά, καταστροφή στις καλλιέργειες

xal01

Τα πάντα άσπρισαν και οι καλλιέργειες καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά χθες το απόγευμα στον κάμπο της Λιβαδειάς ενώ στο ύψος του κόμβου στον περιφερειακό, στην πρώτη είσοδο της πόλης χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών δεδομένου οτι από την ένταση της χαλαζόπτωσης στον δόμο Θήβας – Λιβαδειάς παρασύρθηκαν τόνοι λάσπης.

Ζημιές επίσης σημειώθηκαν σε περιοχές της Χαιρώνειας και του Λαφυστίου και σήμερα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Θανάση Ζανιά θα κάνει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης.
poyloy620Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές όπως και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Φορτώσης και Γιώργος Κωτσαδάμ, ενημέρωσε σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδρίαζε και έκανε γνωστό οτι σήμερα κλιμάκιο γεωπόνων του ΕΛΓΑ θα κάνει μία πρώτη αποτίμηση των ζημιών.
xal02xal03
xal04

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του