''Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ LEHMAN BROTHERS''...

«Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι το Grexit, αλλά το Brexit», υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ...
σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία «ισορροπημένη συμφωνία, όχι λίγων εβδομάδων αλλά πολλών ετών».


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκτίμησε ότι η απόσταση με τους δανειστές έχει τώρα μικρύνει: «Επιθυμούμε μια λύση, όπως οι κύριοι Γιούνκερ και Ολάντ, όπως η καγκελάριος Μέρκελ - που δεν συμφωνεί με τον κ. Σόιμπλε και οραματίζεται ως βάση ένα πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας, όπως ακριβώς κι εμείς».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιλαμβάνονται ότι απαιτούνται αλλαγές στην αγορά της εργασίας και πρέπει να επανεξεταστεί το σύστημα της συνταξιοδοτικής πρόνοιας καθώς και ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μερικές μέρες. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας, όπως είναι επίσης είναι αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας έχει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ποσοστό δημοτικότητας 77%. Οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για το μόνο που μπορει΄να αλλάξει την χώρα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

«Η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη από ό,τι η Lehman Brothers. Oι συνέπειες θα ήταν για όλους σοβαρές. Εμείς το ξέρουμε και για το λόγο αυτό θέλουμε μια συμφωνία θετική για όλους. Θα αναλάβουμε το κόστος που μπορούμε να αναλάβουμε» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του