Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μάη εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Θήβας – Οινοφύτων του ΚΚΕ προς τιμή της 70ης επετείου από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών στη Θήβα.




Η εκδήλωση άνοιξε με την κεντρική ομιλία από τον Νίκο Χαλιώτη, μέλος της Ε.Π. Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας του Κόμματος. Ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα με αντιφασιστικά τραγούδια από συγκρότημα της ΚΝΕ και προβλή βίντεο. Στο χώρο λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας για την άνοδο και το τσάκισμα του φασισμού - ναζισμού από τον Κόκκινο Στρατό, όπως και την εποποιΐα της ΕΑΜικής Αντίστασης στην Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του