Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Ο βασικός κορμός του κατηγορητηρίου της εγκληματικής οργάνωσης, διαμορφώθηκε από το περιεχόμενο των CD που κατέγραψε ο κοριός τηςΕΥΠ, και από τις καταθέσεις του ιδιοκτήτη της... ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια, που έχει φτάσει στο σημείο να μπερδέψει ακόμη και τον… εαυτό του με τις αλλαγές που έχει κάνει. Σύμφωνα λοιπόν με την δικογραφία και τα κατ επανάληψη λεγόμενα του Κούγια, διαμορφώθηκαν και οι κατηγορίες για την συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης της ΕΠΟ ,εκβίαση και απάτη!!!Για μια από τις περιπτώσεις αυτές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης διαψεύδει τους ισχυρισμούς Κούγια σημειώνοντας σε έγγραφη δήλωση του ότι:
ΔΗΛΩΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΡΒΑΧΗ.
Προσφάτως περιήλθε σε γνώση μου, δήλωση- κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια σύμφωνα με την οποία αναφέρει:

«…Συναντηθήκαμε έξω από την ΕΠΟ ο Κουρίδης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Υφαντής, ο Προύντζος, ο Σταθόπουλος, ο Παπανικολάου, ο Μπουτσιώλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Βούρβαχης…».
Με τον κ. Κούγια, τον οποίο γνωρίζω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ουδέποτε έχουμε συναντηθεί σε οποιοδήποτε χώρο ή περιοχή, εκτός από τον Νομό Χανίων και συγκεκριμένα σε γήπεδα. Αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες , όταν οι ομάδες στις οποίες προήδρευε τύγχανε να αντιμετωπίζουν σωματεία του Νομού ,που εποπτεύει η ΕΠΣ Χανίων, στην οποία έχω την τιμή να προΐσταμαι ανελλιπώς ως αιρετός πρόεδρος από το 1991.
Με τιμή
Γιώργος Βούρβαχης.
Κεντρικά πρόσωπα στη στόχευση του Αλέξη Κούγια ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο διευθυντής της ΕΠΟ Χρήστος Υφαντής.
Και οι δύο είναι υπάλληλοι με σύμβαση αορίστου χρόνου με την Ε.Π.Ο. Κατηγορούνται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση και απάτη.
Η δικογραφία
Κανένα απολύτως στοιχείο της συνολικής δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρει καν το όνομά τους, πλην των καταθέσεων του Κούγια, που είναι όλες εκτιμήσεις και «πληροφορίες»… του στυλ «άκουσα, μου είπαν, έμαθα, νομίζω κ.λ.π. ότι ο τάδε, που είδε τον δείνα, έλεγε στον τρίτο, ότι ένας τέταρτος»……
Όλες οι αναφορές Κούγια και όλες οι κατηγορίες για εκβίαση που διατυπώνονται στο κατηγορητήριο έχουν ήδη διαψευσθεί από ένορκες καταθέσεις μαρτύρων.

Δεν εμπλέκονται καθόλου σε συνομιλίες, δεν έχουν περίεργες ή μη αποδεικνυόμενες οικονομικές δοσοληψίες, δεν τους κατηγορεί κανείς από τους μάρτυρες κατηγορίας που κατέθεσαν τόσο στον κ. Κορέα όσο και στον κ. Ανδρεάδη, δεν αναφέρει κανείς άλλος ούτε καν το όνομά τους σε καμία κατάθεση και υποκλαπείσα συνομιλία, πλην των καταθέσεων Κούγια .Είναι δε απολύτως βεβαιωμένο πως δεν αναφέρονται σε καμία υποκλαπείσα συνομιλία στα συνολικά εκατόν τριάντα (130) CD που έχει στη διάθεσή του ο ανακριτής κ. Ανδρεάδης.
Το σύνολο των προσώπων ( οι Πρόεδροι των Ε.Π.Σ. Δράμας, Άρτας, Καρδίτσας, Δωδεκανήσου, Κοζάνης) που υποτίθεται πως εκβιάστηκαν έχουν ήδη ενημερώσει, ο καθένας ξεχωριστά, αρνούμενοι, κατηγορηματικά, ότι υπήρξε η παραμικρή έστω υποψία εκβίασης από τους Υφαντή και Παπανικολάου.
Το ίδιο έχει πράξει και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Ε.Π.Ο.
Δεν είναι απλώς εύλογο, αλλά κραυγαλέα εξόφθαλμο πως είναι δυνατόν να κατηγορούνται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δυο υπάλληλοι την στιγμή που δεν προκύπτουν στοιχεία εις βάρος τους ,και οι δε … «Εκβιαζόμενοι» εγγράφως διαψεύδουν τις καταθέσεις του Αλέξη Κούγια; Και τους ισχυρισμούς του Κούγια δεν τους διαψεύδουν μόνο αυτοί, γιατί όπως έχει παρατηρηθεί τελευταία με μεγαλύτερη συχνότητα ο δικηγόρος αυτοδιαψεύδεται κατ εξακολούθηση ισχυριζόμενος αλλά των άλλων.
Σαφώς και είναι επιθυμία των ποδοσφαιρόφιλων να ξεκαθαρίσουν πλήρως και σε όλα τα επίπεδα οι όποιες σκιές βαραίνουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πως είναι όμως δυνατόν δυο υπάλληλοι να συγκροτούν και να διευθύνουν την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, με τους προέδρους των ΕΠΣ, την «Σούπερ-Λίγκα» και όλο το θεσμικό σύστημα του ποδοσφαίρου να εκτελεί τις εντολές τους αλλά κανείς να μη του καταγγέλλει;
Αξιότιμε κ. Ανδρεάδη, από την στιγμή που θα αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός, θα εγκαλέσετε τον κ. Κούγια να πληρώσει τον διασυρμό και την διαπόμπευση; Το νομικό μας σύστημα το προβλέπει αυτό;
`

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του