“Έκλεψε” και φέτος τις εντυπώσεις το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας, ευχάριστη έκπληξη ο Σ. Καλογήρου


Έκλεψε τις εντυπώσεις για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους που διοργανώθηκε από τις 15 έως 17 Ιουλίου στην Αρβανίτσα.Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που απόλαυσαν ένα μουσικό τριήμερο κοντά στην φύση και σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο που διαθέτει η περιοχή της Βοιωτίας μένοντας πιστοί και φέτος στο καθιερωμένο τους ραντεβού.Τα γραφικά χωριά που βρίσκονται κοντά στην Αρβανίτσα (Ζερίκι, Κυριάκι, Αγία Άννα, κ.ά) πλημμύρισαν από κόσμο, όπως πολλοί ήταν και εκείνοι που επέλεξαν κατά την διάρκεια της ημέρας να κολυμπήσουν στις παραλίες της Αντίκυρας και να απολαύσουν τον ήλιο.

Κατά την διαδρομή σου προς τον χώρο της Αρβανίτσας θα συναντούσες αρκετούς κατασκηνωτές , λάτρεις των σπορ, που είχαν ξεχυθεί στους γύρω δρόμους να απολαύσουν skateboard , ποδηλασία καθώς και να κάνουν πεζοπορία στα γύρω μέρη.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι τις 8 το απόγευμα, όπου και τα βλέμματα όλων – κατασκηνωτών και επισκεπτών – στρέφονταν στη μεγάλη μουσική σκηνή που είχε στηθεί μέσα στο χώρο της Αρβανίτσας, αναλαμβάνοντας πλέον την διασκέδαση τους τα μεγάλα μουσικά ονόματα που φιλοξενήθηκαν και φέτος σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ψαραντώνης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλά μουσικά συγκροτήματα ανέλαβαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και να τους ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους μελωδίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρά το τσουχτερό κρύο.

Την δικιά του πολύχρομη μουσική πινελιά έβαλε κατά γενική ομολογία ο (και) καλιτέχνης Στέλιος Καλογήρου.

Με την στήριξη 200 εθελοντών και άνω, το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας κατάφερε όχι μόνο να εντυπωσιάσει τον κόσμο αλλά και να προκαλέσει τους διοργανωτές να βάλουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στην επόμενη διοργάνωση.

Λίγη υπομονή λοιπόν για μέχρι το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας !!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του