ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ MEGA Σάλος από την επίθεση Παππά σε συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια Οι επιχειρηματίες χρεώθηκαν και το τρίγωνο των Τιτανοτεραστίων Πάκη-Τσίπρα-Καραμανλή






Αίσθηση και σάλο έχει προκαλέσει η επίθεση του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά μέσα από τους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου (γύρευε ο Πάκης να καλλιεργεί Ινδική Κάνναβη με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις της να προκαλούν ευφορία γενικότερα) σε συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια η οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

(H επίθεση Παππά παραπέμπει στην εποχή που ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε στοχοποιήσει σχεδόν την συγκεκριμένη οικογένεια ενώ οι σχέσεις του με τονΣωκράτη Κόκκαλη για παράδειγμα ήταν άριστες. Κάτι παρόμοιο επιχειρεί και η παρούσα κυβέρνηση η οποία την ώρα που στοχοποιεί συγκεκριμένους επιχειρηματίες χτίζει την δική της διαπλοκή με άλλους βαρόνους.)

Ο Νίκος Παππάς καταφέρθηκε εναντίον των (νόμιμων) offshore που υπάρχουν στην μετοχική σύνθεση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ονοματίζοντας συγκεκριμένη οικογένεια ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει σε κά

θε κακοποιό στοιχείο να είναι υποψήφιος για άδεια αρκεί να μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα από την ελληνική Δικαιοσύνη οι αποφάσεις της οποίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σηκώνουν πολύ κουρνιαχτό και συζήτηση. Κι αυτό όταν μάλιστα έχουν προηγηθεί καταγγελίες σαν κι αυτή του επιχειρηματία Βγενόπουλου για την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου-οι γνωστές “βιβλιοθήκες”.


(Παρότι είναι θέμα της Δικαιοσύνης να διερευνήσει εάν και κατά πόσον ισχύουν οι καταγγελίες Βγενόπουλου, αυτή η κυβέρνηση κινδυνεύει να “διορθώσει” το ρηθέν “πιάστηκαν με την γίδα στη πλάτη” με το “πιάστηκαν με τις βιβλιοθήκες (ή τα βιβλία) στα χέρια”…χο, χο, χο, χο…)

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες χρεώθηκαν και το τρίγωνο των Τιτανοτεράστιων Πάκη-Τσίπρα-Καραμανλή οι οποίοι αποτελούν την εγχώρια Trilateral Commission.

Ο υπ. Επικρατείας επαναλάμβανε στην διάρκεια της δεξίωσης “το Mega αποτελεί παρελθόν εξαιτίας των ιδιοκτητών του…”

To πόσο βρωμάει η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών αποκαλύπτεται από την κοπιώδη προσπάθεια τόσο του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά να υποστηρίξει μιλώντας στη Βουλή ότι μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσοι δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα και από την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Παπαχελά ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιοι θα πάρουν τις άδειες αρκεί να έχουν φορολογική ενημερώτητα. Το μόνο που δεν δήλωσαν αμφότεροι είναι ότι μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και οι Ιταλοί Τότο Ριίνα.
Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες όπως τον περιέγραψαν οι Τσίπρας-Παππάς μοιάζει να είναι διαγωνισμός για τον λιγότερο βαρυποινίτη και όχι για το ποιος θα έχει στο έλεός του δημόσιες συχνότητες και κατά πόσο θα μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα του προγράμματος και της ενημέρωσης που θα παρουσιάζει το κανάλι του.
Πιο προφανή κριτήρια εντιμότητας προυποθέτει η πρόσληψη πορτιέρη σε club με συνοδούς πολυτελείας παρά η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η υπόθεση βρωμάει τόσο πολύ που αναγκάστηκε και ο Καμμένος να διαφοροποιηθεί για τον έναν εκ των υποψηφίων λες και οι υπόλοιποι είναι όλοι παρθένες. Κατά  τη γνώμη μας ΝΑΙ θα έπρεπε οι δημόσιες συχνότητες να περάσουν σε χέρια επιχειρηματιών που ξεχωρίζουν για το επιχειρηματικό τους ήθος μια και θα κρατάνε στα χέρια τους ένα κομμάτι της ενημέρωσης. Aκριβώς αυτό που υποστηρίζει και ο ευρωβουλευτής Χρυσόγονος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του