ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΓΟΣ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ! ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ…


5760429ac46188130f8b4568
Ρωσία και Τουρκία πρόκειται να αποκαταστήσουν σταδιακά τις σχέσεις τους στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας που επιδεινώθηκαν μετά την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία κοντά στα συριακά σύνορα τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς στον τούρκο ομόλογό του Μεχμέτ Σισμέκ.
«Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, ακόμη και να τις αναβαθμίσουμε σε σχέση με αυτές που υπήρχαν πριν από τις 24 Νοεμβρίου», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης στον Ντβόρκοβιτς κατά την έναρξη της συνάντησής τους στη Μόσχα.
AdTech Ad
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου, δήλωσε ο Σισμέκ.
Ο τούρκος αντιπρόεδρος δήλωσε συγκεκριμένα ότι ο πρόεδρος Ερντογάν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη στις 9 Αυγούστου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του